Switch To Mobile Version

Oh lord, Beyoncés nieuwe bob

Eigenlijk heeft ze alles wel gehad: perfect gestyled haar uit het Destiny’s Child tijdperk, de vlechten, de niet aan te slepen extensions, de pixie cut – die overigens na een paar dagen weer verdwenen was – de Austin Powers afro én de veel besproken wet look tijdens haar veelbesproken Grammy-optreden. Toch weet Queen B weer te verrassen: de bob.

DOOR TAVIZA BALRAADJSING

Tijdens het Made in America festival van hubby Jay-Z, afgelopen weekend in downtown L.A. (waar ik zelf ook aanwezig was, maar tot mijn grote verdriet geen glimp op heb mogen vangen van Bey), rockte ze voor het eerst haar nieuwe hairdo. Voor de verandering stond ze niet zelf op het podium en kon ze met een drankje in haar hand genieten van goede muziek en wat zonneschijn. Voor dit ontspannen dagje uit, koos de zangeres dan ook voor een natuurlijke bob waar ogenschijnlijk geen stijltang, krultang of haarstylist aan te pas is gekomen.

Een groot contrast met de lange zeemeerminnenlokken waarmee we haar onlangs nog zagen in haar shoot voor het september issue van CR Fashion Book, het blaadje van fashion royalty Carine Roitfeld.

Zucht. Beyoncé, de vrouw die alles, maar dan ook echt álles kan hebben, is misschien nog wel het mooist au naturel.

Plaats een reactie