Switch To Mobile Version

diptyque-christmas-candles

Nieuwe Diptyque geurkaarsen bij Skins Cosmetics

Candle alert! Skins Cosmetics is vanaf november drie nieuwe Diptyque smaakjes rijker. De limited edition geurkaarsen passen perfect bij het aankomende winterseizoen.

DOOR JAMIE LI

Zoals ieder jaar komt het Franse Diptyque met een oogstrelende limited edition geurkaarsencollectie. November aanstaande kun je je hart ophalen bij Skins Cosmetics en kiezen uit Épice, Hiver en Résine. Épice is warm, pittig en kruidig. Hiver is favoriet vanwege de vleugjes houtvuur en geroosterde kastanjes die je erin terug vindt. Tot slot, Résine: fris en winterachtig dankzij de overheersende geur van denneboom.

De Diptyque wintercollectie, die overigens briljant is om cadeau te krijgen doen, is vanaf november 2014 verkrijgbaar bij Skins Cosmetics. Prijzen vanaf €30.

Ben je net zo’n ongeduldig typetje als ik? Dan kun je nu ook al naar Skins voor een gloednieuwe limited edition kaars, die behalve op geurgebied ook op style wise je interieur een boost geeft. Want naast de wintercollectie introduceert Diptyque Le Redouté, die reeds verkrijgbaar is. Het betreft een scherpe, unieke, ambachtelijke geurkaars die is gebaseerd op potpourri. €60

www.skinscosmetics.nl

diptyque-le-redoute
diptyque-candles-winter-2014
diptyque-candles-skins-cosmetics
View all

1 reactie tot nu toe

  • Het ziet er zo prachtig uit en ik twijfel niet aan de geur, maar oh zo pijnlijk voor de beurs… Hoe zal ik dit verantwoorden ik de boekhouding ;-)

    Comment door Nesrin | Daily Cup of BlaBlaBla, September 3, 2014 om 11:55 am

Plaats een reactie