Switch To Mobile Version
loulou-bootcamp-03
loulou-bootcamp-2
loulou-bootcamp-01
View all

Loulou’s foodblog: Fantastic Bootcamp

Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden zeggen ze altijd. Nou, wie wilt kunnen drinken moet kunnen zweten, hebben we bij de organisatie van Fantastic bedacht!

DOOR: LOULOU MACHINÉ

Elke zondagavond vloeit de drank rijkelijk en wordt de dansvloer uiterst benut tijdens het wekelijkse feestje Fantastic in de Jimmy Woo. Ik ben hier elke zondag te vinden want ik ben niet vies van een feestje (of twee). Van R&B/Hip Hop tot House en Trap, de lekkerste nummertjes passeren de revue tot in de late uurtjes. Maar hoe graag we het ook zouden willen vergeten, om 08:00 luidt bij velen gewoon weer de wekker.

Fantastic kent de stoute trekjes van het nachtleven, maar begroet de dag ook vol energie en ambitie. Eigenlijk precies hoe ik in het leven sta! Daarom ontstond deze zomer de Fantastic Bootcamp, elke dinsdag en donderdag in het Westerpark. De Bootcamp wordt gegeven door twee top trainers, waaronder Youri Ballast (trainer en fysiotherapeut) en Juliano Belleti (voetballer en trainer van Olcay en het Supertrash-team).

Zondigen mag, maar Fantastic kent geen katers of nutteloze dagen na een nachtje stappen. Het motto is dan ook om twee keer per week met ons te trainen, te lachen en te zweten. Het hoofd leeg te maken, je beter en knapper voelen zodat je op zondag die 2 liter vodka kunt handelen als een pro! Ik ben ondertussen al aardig op weg.

De bootcamp lessen zijn geschikt voor beginners tot echte diehards, omdat je zelf je grenzen kunt opzoeken. Waar de één binnen een minuutje veertig keer met de kont naar de grond zakt voor een squat, maak ik er 15, al moet ik zeggen dat ik na 4 weken aardig vooruitgang boek!

Elke dinsdag en donderdag verzamelen de Fantastics zich bij de ingang van het Westerpark bij de Bakkerswinkel om 19.30 uur voor een goede work out van een uur. (Don’t worry, het lijkt lang maar warming up en cooling down zijn erbij inbegrepen!)

Wil jij ook vodka ready zijn voor het weekend en je fit & Fantastic voelen? Meedoen is gratis en als je je aanmeldt bij loulou@quarter-magazine.com, krijg je 2 gastenlijst plekken om met dat afgetrainde lijf een dansje met mij te komen doen op zondag in de Jimmy Woo!

Train hard, play hard!

2 reacties tot nu toe

  • Wow wat een goed initiatief. Good luck partyanimals!

    Comment door Nesrin | Daily Cup of BlaBlaBla, August 30, 2014 om 11:47 am
  • Leuk idee!
    Jammer alleen van de Jimmy Woo, wat een wannabee kindertent is dat dan.

    Comment door Nic, September 9, 2014 om 11:59 am

Plaats een reactie