Switch To Mobile Version

Quarter loves: Rutger Hauer voor Gaastra

Eigenlijk is alles wat de legendarische acteur Rutger Hauer doet, te tof. Zijn rol in de vampierenserie True Blood, maar ook zijn laatste project: een samenwerking met Gaastra, waarvoor hij een korte film maakte. Werkelijk een visueel hoogstandje.

DOOR: JAMIE LI

Rutger Hauer en Gaastra bundelden krachten voor een speciaal project. Geen reclamecampagne, zoals je al snel zou denken. Nee, echt een op zichzelf staand project waar Hauer en het merk van eigen bodem hard aan werkten. Het resultaat is The Flying Dutchman: een korte oogstrelende film over The Flying Dutchman-legende.

Check bovenstaand de korte film, The Flying Dutchman, die Rutger maakte voor Gaastra.

www.gaastrastore.com

3 reacties tot nu toe

  • Hele leuke samenwerking. Heb het al meerdere keren voorbij zien komen! Tof :)

    Comment door Sandra, September 5, 2014 om 3:58 pm
  • wow, echt prachtige foto!

    Comment door Lalumazu, September 5, 2014 om 3:59 pm
  • How cool is that man!!!! Love this. <3 <3

    Comment door Kasey, September 5, 2014 om 4:02 pm

Plaats een reactie