Switch To Mobile Version

Lady Gaga en Tony Bennett in H&M Holiday campagne

H&M mag inmiddels alweer de zoveelste superster toevoegen aan hun lijstje. Twee zelfs. Deze winter schitteren muziekiconen Tony Bennett en Lady Gaga in de Holiday campagne van het Zweedse modemerk.

DOOR: JAMIE LI

De samenwerking tussen de twee toptalenten kwam niet zomaar tot stand. Voor hun album Cheek to Cheek (release 19 september) werkten Gaga en Bennett al samen. In de commercial hoor je dan ook een nummer afkomstig van het album.

De H&M-campagne van Lady Gaga en Tony Bennett is vanaf november 2014 te zien op tv, in print media, outdoor en online. En mocht je als Gaga-fan niet genoeg hebben aan de beknopte tv-versie van de commercial, dan kun je vanaf hetzelfde moment een uitgebreide versie bekijken op hm.com.

PS. En check Tony en Gaga vooral ook even behind the scenes.

BwDa6CZCEAAOIaA

Plaats een reactie