Switch To Mobile Version

#Flawless: Beyoncé @ VMA’s 2014

Heb net bijna 18 minuten met open mond gekeken naar Beyoncé’s optreden tijdens de VMA’s 2014. Waar ik een paar weken geleden schijtziek werd van haar acteergedrag, geloof ik er nu weer helemaal in: er zijn vast geen huwelijksproblemen. Blue Ivy is een schatje, Jay-Z is zo trouw als een hond en Yonce is intens gelukkig. Bij minuut 13.48 pinkte ik zelfs een traantje weg. Sterker nog, ik ging voor de ugly cry.

DOOR: JAMIE LI

Los van haar zuivere zangkwaliteiten, haar kekke bodysuit en haar te gekke dansmoves, kon ik alleen maar focussen op één ding: Bey’s #flawless thigh gap. Die wil ik ook. Of de moves op de chaise longue. Wil ik ook!

Tijd dat je de onderstaande video gaat bekijken. Werkelijk haar hele album komt voorbij. Ben overigens benieuwd of jij ook een traantje wegpinkt en weer gelooft in sprookje Jayoncé, want dat andere perfecte koppel kon ook zo goed acteren. Op een steigertje ergens in St.Tropez.

(Foto: Beyonce Tumblr)

1 reactie tot nu toe

  • Ik hoop maar dat alles koek en ei is tussen die twee. Want nu fake gedrag vertonen en over twee maanden een echtscheiding aanvragen zou zo niet passen bij Bee.
    Dat andere koppeltje… Honey lets be honest: altijd camerageil geweest en nooit echt puur willen overkomen.

    Leuk geschreven!

    Comment door Nesrin | Daily Cup of BlaBlaBla, August 27, 2014 om 1:09 pm

Plaats een reactie