Switch To Mobile Version

harpers-bazaar-nederland-anna-de-rijk-01
harpers-bazaar-nederland-anna-de-rijk-02
harpers-bazaar-nederland-anna-de-rijk-03
View all

Nederlandse Harper’s BAZAAR onthuld

Vanavond werd de eerste Nederlandse Harper’s Bazaar in stijl onthuld in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Onder het genot van een glaasje champagne en de chansons van de Britse zangeres Paloma Faith was tout modeland getuige van een spectaculaire lancering. Het eerste nummer telt bijna driehonderd pagina’s vol mode, beauty, kunst en travel. Bovendien is ‘ze’ van extra groot formaat.

DOOR: JAMIE LI

In de eerste Nederlandse Harper’s vind je onder andere interviews met Wolf-acteur Marwan Kenzari (beter bekend als Chico), Paloma Faith en zoals je eerder al las maakte Carine Roitfeld een fotoserie van al haar iconen. Zelfs de man die vrijwel nooit geïnterviewd wil worden, monsieur Matthijs van Nieuwkerk, prijkt in de nieuwe Bazaar.

De eerste uitgave van het oudste modeblad aller tijden komt in vier verschillende covers: drie met model van eigen bodem Anna de Rijk (€5,99) en de limited Carine Roitfeld edition met een Lara Stone die de cover siert, voor €9,95. Het laatstgenoemde exemplaar komt in een luxe zwarte doos, exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Ben je altijd al fan geweest van hoofdredacteur Cécile Narinx en creative director van het blad (en fameuze illustrator) Piet Paris, dan ben je morgen welkom tussen 10.00 en 11.00 jouw eigen limited edition van de eerste Nederlandse Harper’s Bazaar door het duo te laten signeren. Locatie: Bijenkorf, Amsterdam.

Vanaf 26 augustus dus, Harper’s Bazaar NL, zowel verkrijgbaar in Nederland als Vlaanderen.

www.harpersbazaar.nl

Plaats een reactie