Switch To Mobile Version

New kid on the blog: Loulou Machiné

Mag ik je even voorstellen aan onze nieuwe food & health blogger Loulou Machiné? De 26-jarige foodie zal je bijpraten over de nodige gezonde eettips en een kijkje bieden in haar healthy leven.

DOOR: JAMIE LI

Zoals je weet ben ik de tofste mensen aan het strikken voor een eigen rubriek op QUARTER. Na Angélica en Marcel’s column is Loulou mijn derde slachtoffer. Want ik, en wellicht ook jij, kan als gezond voedselleek wel wat tips & trics gebruiken. Hieronder alles wat je moet weten over Loulou.

Loulou, geboren en getogen in Amsterdam, is een stadsmeisje, maar wel met een groen hart. Waar kan laat ze haar frivole roze Vespa staan voor de fiets en probeert ze altijd haar beste beentje voor te zetten voor zowel zichzelf als voor de mensen om haar heen. Maar ook voor dieren en het milieu. Ze houdt er een gezonde levensstijl op na: het liefst zo veganistisch mogelijk! Dat houdt in: vrijwel geen dierlijke producten eten. Ze heeft alle diëten al geprobeerd en laat die dan ook mooi achter zich. Want volgens Loulou ben je met een constante en bewuste levensstijl zowel fysiek als mentaal veel meer in balans.

Denk nu niet dat Loulou nooit eens zondigt, want niets is minder waar. Juist door jezelf niets te ontnemen, zegt ze, is je leven prima in balans. Doordat Lou in de entertainment business zit, komt er regelmatig een shotje Jack (Daniels) om de hoek kijken. Maar dat compenseert ze in de ochtend weer mooi met shotje wheat grass! Geen idee wat dat is, maar dat soort gezonde gekkigheidjes gaat ze je dus haarfijn uitleggen.

De entertainment bizz dus: in het dagelijks leven werkt de half Italiaanse en half Indische schone bij Steel Entertainment Group, waar Loulou zich bezig houdt met evenementen, artiesten management en muziek.

Verder moet je weten dat Lou een echte dierenvriend is. Ze heeft twee hondjes, twee (kantoor)katjes én ze werkt als vrijwilliger voor Bont voor Dieren.

En net wanneer je denkt dat het niet perfecter gaat worden… Loulou sport ook nog eens! Ze wisselt bootcamp af met yoga, hardlopen en zwemmen. Klinkt alsof we veel kunnen leren van de hippe en healthy Loulou. Ze zal daarom veel van haar recepten met je delen (ik waarschuw alvast voor insanely hongerigmakende foto’s) en je inspireren gezonde en bewuste keuzes te maken – mocht je dat nog niet doen. Lou trapt af met een easy blogje: haar beroemde Banana Pancakes-recept. Mmmm! Lees het hier.

2 reacties tot nu toe

  • Ben enorm trots op Loulou!

    Comment door Bianca Handoko, August 20, 2014 om 9:40 pm
  • Uh.. is dit niet jouw zus? You look alike!

    Comment door Barbara, August 24, 2014 om 11:18 pm

Plaats een reactie