Switch To Mobile Version

Ahhh, baby North’s eerste Chanel

“It’s never too early to care about fashion”, aldus Karl Lagerfeld. Carine Roitfeld stemt ermee in, want in het vijfde nummer van CR Fashion Book prijkt baby North in een zwart-wit fotoshoot met een eigen tasje van Chanel. Baby chic!

DOOR: JAMIE LI

Met z’n allen: awww!

Op haar website CRFashionbook.com geeft Carine Roitfeld een preview van Issue 5 van het magazine. North West poseert voor de “Legends”-shoot, waarvan de insteek luidt: je kunt niet vroeg genoeg beginnen met mode. Het CR Fashion Book-team geeft toe dat 13 maanden wel heel erg aan de vroege kant is, maar Carine voorspelt een “bright fashion future” voor de dochter van Kanye en Kim West.

Houd CRFashionbook.com deze maand in de gaten voor meer sneak previews.

(Foto: Michael Avedon, CR Fashion Book #5)

Plaats een reactie