Switch To Mobile Version
harpers-bazaar-september-20
harpers4
harpers2
harpers3
harpers1
claudia schiffer harpers bazaar september issue 2014
lara stone september issue harpers bazaar 2014
View all

Lady Gaga en Lara Stone op septembercovers Harper’s BAZAAR

Onder anderen Lady Gaga en topmodel van eigen bodem, Lara Stone, sieren septembercovers van Harper’s BAZAAR.

DOOR: JAMIE LI

Voor alle dertig titels van Harper’s BAZAAR maakte global fashion editor Carine Roitfeld een modeserie genaamd ‘Carine’s Icons’. Grote artiesten, actrices en modellen als Lady Gaga, Cindy Crawford, Brooke Shields en Penélope Cruz werden gekiekt met een oogstrelende fotoserie als resultaat. Carine’s iconen poseerden elk voor de lens van fotograaf Sebastian Faena.

Elk van de dertig Harper’s BAZAAR hoofdredacteuren mocht kiezen welk icoon tot covergirl zou worden bekroond. In totaal scoorde Lady Gaga de meeste covers. De rest van de top drie werd gevuld door Lady Gaga en Claudia Schiffer. Wie ‘onze’ Cécile koos is nog niet onthuld. Zelf hoop ik op Gaga. Komt waarschijnlijk door de Amerikaanse Harper’s Bazaar-cover (met hond!) die je voorbij ziet komen in de slideshow.

Het eerste nummer van de Nederlandse Harper’s ligt vanaf 26 augustus in de winkel.

Lees ook een interview met Cécile over de komst van de Nederlandse BAZAAR.

Plaats een reactie