Switch To Mobile Version

mug-cake-2

Healthy start of the day: Mug cake

Het ontbijt is m’n favo maaltijd van de dag. Of dat nou een kommetje kwark met muesli en fruit is of een kop koffie met een beschuitje. I love me some breakfast. Laatst kwam ik het recept voor een mug cake tegen, een cakeje uit een kopje. Het recept is très simple en nog gezond ook.

DOOR: AMANDA VAN DER MEER

Dit heb je nodig:
- Een mok
- 1 banaan
- 3 eetlepels havermout
- 1 ei
- honing
- kaneel & kokos

How to?
Prak de banaan in de mok fijn en voeg de rest van de ingrediënten toe. Vermeng dit tot een smeuïg beslagje. Zet de mok vervolgens 1,5 tot 2 minuten in de magnetron op 900 watt. Draai de mok om op een bord en voilá, je healthy ontbijtje is klaar. Extra smullen doe je door er nog een beetje kwark bij te eten. Het resultaat bewonder je hierboven.

Amanda blogt voor QUARTER magazine over beauty & health. Meer weten over Amanda’s heerlijke lifestyle? Volg haar op Instagram via @amandavdmeer!

2 reacties tot nu toe

  • Net geprobeerd en echt super lekker!!!

    Comment door Linde, July 23, 2014 om 9:14 am
  • @Linde, leuk om te horen!

    Comment door Amanda, July 24, 2014 om 12:11 pm

Plaats een reactie