Switch To Mobile Version

Angélica’s obsessies: jumpsuits

Je hebt hier te maken met een ware jumpsuit-addict. Ik krijg het dan ook altijd voor elkaar om bij elke online bestelling een jumpsuit aan mijn winkelmandje toe te voegen. Om vervolgens ook weer weg te klikken, want hey, het blijft geen online shopfestijn. Maar goed, ik dwaal af naar een andere obsessie…

DOOR: ANGÉLICA PANGAT

Elke ochtend ontstaat de onvermijdelijke vraag “wat zal ik vandaag eens aantrekken”. Bij nul inspiratie grijp ik telkens naar een jumpsuit, want makkelijk. Altijd goed en je bent in één klap klaar met aankleden. Geen moeilijk gedoe over wat wel en niet bij elkaar past. Je maakt het plaatje af met een paar mooie hakken of sandalen, and you’re good to go.

Jumpsuits komen in allerlei varianten, dus voor ieder wat wils. Denk aan een mooi exemplaar met blote rug en flared pijpen (très boho chic), all black met lange mouwen (klassieker) of een jumpsuit met zomers printje (festivalproof). En vergeet natuurlijk niet de playsuit; de jumpsuit met een kort broekje. Perfect voor zomerse dagen waar je letterlijk lekker in kan gaan buiten spelen.

I love ‘em all.

Overigens wel een puntje van kritiek. Wanneer je een hoognodige plaspauze moet inlassen is een jumpsuit onhandig. Vooral als het exemplaar een rits, knopen, gespjes én een riempje heeft (guilty!).

Bekijk de slideshow voor een selectie jumpsuitparels, die eigenlijk niet in je kledingkast mogen ontbreken.

jumpsuit1
jumpsuit2
jumpsuit3
jumpsuit4
jumpsuit5
jumpsuit6
jumpsuit7
View all

1. H&M, €39,99
2. Nastygal, €49,95
3. Bershka, €17,95
4. Alexander Wang, €190,57
5. Theysken’s Theory, €286,92
6. Forever21, €21,75
7. Topshop, €64,00

Meer weten over Angélica? Lees hier alles over de fashionista of volg haar op Instagram @angelicapangat.

Plaats een reactie