Switch To Mobile Version
sla-zuidas-06
sla-zuidas-02
sla-zuidas-01
sla-zuidas-03
sla-zuidas-04
sla-zuidas-05
View all

En dat is drie

Yes! Nog een SLA-vestiging in Amsterdam. Lees snel verder voor de wie, wat en waar.

DOOR: AMANDA VAN DER MEER

Alweer de derde vestiging voor SLA. Ditmaal op de Zuid-As in Amsterdam. Handig voor (trein)reizigers die gezond en licht willen eten en geen tijd/zin hebben om uren (boodschappen te doen en) in de keuken te leuren. Je kunt er binnen wandelen voor de meest heerlijke biologische salades. Althans, als ik mijn betrouwbare healthy bron mag geloven, want om eerlijk te zijn ben ik geen sla-fanaat. Voor mijn mede anti-slaatjes; SLA biedt gelukkig ook soepjes, biologische koffie, smoothies en heerlijke stukken taart. Neem jij lekker een bakje rauwkost, hap ik een stuk cheesecake weg.

SLA Zuid-As
Claude Debussylaan 35, 1082 MC, Amsterdam
Open van maandag t/m vrijdag, 08:00-21:00
Tel: 020-2333490
www.ilovesla.com

Volg Amanda op Instagram via @amandavdmeer!

Plaats een reactie