Switch To Mobile Version

18 niet-mutserige shopadressen voor baby’s

Van Mini Rodini tot Zara; dit zijn mijn favoriete shopadressen voor baby Lenny. Er komt vast ergens snel een baby(shower) om de hoek kijken, dus doe er je voordeel mee!

Mini Rodini Voor strakzittende broekjes met hysterisch dessin (tucan, giraf, paard, hagedis). Het Zweedse kinderkledingmerk heeft werkelijk altijd een collectie waardoor je meteen als een kip zonder kop heel je salaris over de balk wilt smijten. Hoe kan het ook anders, de items zijn verdomde leuk. Lenny heeft er o.a. een spijkerjasje van. www.minirodini.com

Stella McCartney Kids Voor high quality knitwear en lieflijke dierenprints. Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat je precies weet wanneer de presale begint (alleen voor nieuwsbriefleden). Ik koop zelf namelijk Stella-items uitsluitend in de sale. www.stellamccartneykids.com

Ann Liz Voor swag. Toen ik voor het eerst Ann Liz binnen liep in de Reestraat (9 Straatjes, Amsterdam) wist ik niet wat ik zag. Ik wilde alles hebben. Bij Ann Liz vind je 100& ecofriendly kleding van hoge kwaliteit. Mooie, rustige kleuren met leuke dessins van bijvoorbeeld het Franse merk Émile et Ida. Goed om te weten: online vind je véél meer dan in de shop. www.annliz.com

Big & Belg Voor Mini Rodini. By far m’n favoriete kinderwinkel. Ik ben er kind aan huis. Je vindt er speelgoed, kleding en schoenen voor kids. Onder andere Mini Rodini en Gray Label worden hier verkocht. Big & Belg heeft twee filialen in Amsterdam. In het filiaal in de Ferdinand Bolstraat vind je ook te gekke items voor in de baby- en kinderkamer. www.bigenbelg.nl

BabyGap Voor boxpakjes. Vooral handig voor pasgeboren baby’tjes, want BabyGap verkoopt hele kleine maten. Lekker zachte pakjes en broekjes. Vooral leuk voor jongetjes. Op de website zijn er bijna altijd acties voor gratis verzending of 30% korting. Nota bene een snelle verzending. www.babygap.eu

De Bijenkorf Voor cadeautjes. In De Bijenkorf kan ik úren rondzwerven. Want je vindt er leuke knuffels, spulletjes voor in de babykamer (lampen, dekentjes, boxkleden) en merken als Petit Bateau, Little Marc Jacobs en Stella McCartney. www.debijenkorf.nl

Petit Bateau Voor kwaliteit. Petit Bateau biedt onwijs zachte katoenen kleertjes met hele lieve prints. Lenny’s eerste rompertjes komen hier vandaan. Het merk is een beetje aan de dure kant, maar in de sale kun je goede items scoren. Petit Bateau vind je online, in meerdere kidsshops, maar er is ook een winkel in de Van Baerlestraat in Amsterdam. www.petitbateau.com

Zara (online) Voor alles! Ik heb zo.ontzettend.veel gekocht bij Zara en nog steeds. Mijn tip: koop vooral veel online, want je vindt er gek genoeg veel meer dan in de Zara-winkels. Niet alleen extra items, maar ook veel kleinere maten. Maten die in de winkel pas vanaf maat 68 worden verkocht, vind je online al vanaf maat 56. www.zara.com

Keet! in Huis Voor illustraties. Lenny’s kamer hangt vol met illustraties. Bijvoorbeeld een kaartje met een dansend uiltje of aapje, opgehangen met washitape in speelse kleuren. Naast kleding verkoopt Keet! in Huis (ook wel bekend als Imp&Elfs and friends) ontzettend veel babykleertjes. www.keetinhuis.nl

Imps&Elfs Voor winterkleding. Waar ik in de winter vaste klant ben, kan ik er in de zomer niets vinden. Maar dat geeft niet. Imps&Elfs is een mooi en kwalitatief kinderkledingmerk van eigen bodem. De winkel aan de Sloterkade in Amsterdam is zeker de moeite waard. Voor Lenny scoor ik er vooral jumpers en boxpakjes. www.imps-elfs.nl

Alex and Alexa Voor merkkleding en kinderkamerstuff. Ben je niet vies van een designerbrand? Dan ben je bij Alex and Alexa aan het juiste adres. Zelf ben ik helemaal weg van deze kinderstoel (Ovo Chair van Micuna), die écht way too overprized is, maar goed. Kijk er eens rond, best leuk voor een keertje. Bovendien gaat er in de sale flink wat van de prijs af! Kun je mooi dat ene te dure Mini Rodini-sweatertje scoren voor je kleine. www.alexandalexa.com

House of Jamie Voor strikjes. Kenmerkend aan high end babykledingmerk House of Jamie is, naat de goede kwaliteit, dat veel items verfraaid zijn met een lief strikje. Het is een Nederlands merk met veel basic kleuren zoals zwart, gebroken wit en grijs. Ideaal voor als je net zoals ik niet zo bent van schreeuwerige robot-en auto shirts met I love mama-tekstjes. www.houseofjamie.com

Gray Label Voor basics. Wat heeft Gray Label toch mooie kleding! We praten echt over next level stoffen. Dat de kledingstukken van goede kwaliteit zijn, spat er vanaf. Maar ik vind het wel zonde als je baby’tje er snel uitgroeit. Zodra Lenny wat langer doet met een maat, klop ik aan bij Gray Label en ga ik er nooit meer weg. www.gray-label.com

Donsje Voor leren schoentjes. De allerleukste leren laarsjes en schoentjes vind je bij Donsje. Je kunt wisselen van veters, zodat je telkens een nieuwe twist geeft aan het paar. Lenny heeft bruine, leren schoentjes met blauwe veters. Ze zijn nog te groot, maar wachten met smart op kleine Len tot z’n voetjes eindelijk groot genoeg zijn. www.donsje.com

Zara Home Voor dekentjes. Los van de reguliere Zara-winkels is het zaak ook even door de Zara Home Kids collectie te neuzen. Mooie dekentjes, lakens, knuffels en noem maar op. www.zarahome.com

Bugaboo Voor de kinderwagen. Ik heb veel kinderwagens gezien en geduwd, maar de wagens van Bugaboo blijven de mooiste, leukste en handigste van allemaal. www.bugaboo.com

River Island Mini Sinds kort heeft River Island ook kleding voor de allerkleinsten. Heb er zelf nog niets gekocht, maar gezien de leuke dameskleding zal de babykleding vast ook top zijn. www.riverisland.com

Dille & Kamille Voor kaartjes. Bij Dille & Kamille denk je misschien alleen aan keukengerei, maar de home-winkel heeft zoveel meer, waaronder een hele speelgoedafdeling voor kids. Je vindt er bijvoorbeeld items waar je de kinderkamer mee kan opleuken. Ik kocht er alle ansichtkaartjes met schattige diertjes voor Lenny’s muur. www.dille-kamille.nl

Plaats een reactie