Switch To Mobile Version

Candle with care

Happening in kaarsenland zijn de luxe scented candles van Capri Blue. Ze zijn 100% eco friendly en komen in een superleuke verpakking. Werkelijk een verrijking voor je interieur. Op het gebied van geur en swagtechnisch.

Er zijn twee items verkrijgbaar in Nederland. Je hebt de populaire Printed Travel Tins met ongeveer 45 branduren en een joekel van een eyecatcher: de glazen Signature Large Jars met maar liefst 85 branduren. Van zowel de Printed Travel Tins als de Large Gars zijn er twaalf variaties verkrijgbaar. Nieuw in het schap is Modern Mint. Mijn absolute favorieten zijn de Aloha Orchid, welke prijkt op m’n bureau (zie afbeelding). En de frisse doch pittige Boho Luxe, die paradeert in de woonkamer.

Wapenfeit: de geurkaarsen van Capri Blue zijn gemaakt van soja-wax. En dat voor een schappelijk prijsje. Voor €24,95 heb je de kleine exemplaren met dessin in de pocket en voor €39,95 scoor je een Large Gar.

Capri Blue is verkrijgbaar bij o.a. Anna + Nina, Hutspot, SOAP Treatment Stores en &Klevering.

GIVEAWAY!
En bij QUARTER magazine, want ik geef een Capri Blue pakket weg! Kans maken? Pas de problème. Het enige dat je hoeft te doen is QUARTER liken op Facebook. Dat doe je hier!

2 reacties tot nu toe

  • Leuke actie! Geliked ;-)

    Comment door Roxanne, June 11, 2014 om 2:25 pm
  • Woohoo, ben benieuwd of ze net zo lekker zijn als de Yankee Candles! Zou graag eentje willen proberen, dus natuurlijk jullie geliked!

    Comment door Karlein, August 6, 2014 om 4:49 pm

Plaats een reactie