Switch To Mobile Version

elle-festival

Agenda: de must do’s van juni

Dit zijn de drie leuke bezigheidjes van de maand juni.

PARTY: ELLE FESTIVAL
Van 27 tot en met 29 juni staan onder andere De Jordaan en de 9 Straatjes volledig in het teken van de beste features van ELLE magazine. Denk mode, eten en inspiratie. Wat me het meest aanspreekt van de ELLE do’s, zijn de stylisten die zich van hun beste kant laten zien. In het ELLE-Paviljoen aan de Looiersgracht 60 richtten stylisten van de drie ELLE-titels verschillende ruimtes een inspirerende tentoonstelling in.

Dit jaar koppelt het modeblad de ELLE Style Awards aan het festival. Aan de vooravond van het festival, op donderdag 26 juni, wordt tijdens het openingsfeest de jaarlijkse ELLE Personal Style Award uitgereikt. De genomineerden van 2014 zijn actrice Hannah Hoekstra, presentatrice Geraldine Kemper, presentatrice Sylvana Simons, dj/model Bella Hay, actrice Georgina Verbaan en actrice Sallie Harmsen. Ik duim voor Geraldine Kemper. Love her.

Tickets à € 10 (vvk) zijn al te koop via ellefestival.nl. Tijdens het festival kost een kaart €12,50, verkrijgbaar bij het ELLE Paviljoen.

www.ellefestival.nl

Deux_Jours_Une_Nuit_HR_PosterFILM: DEUX JOURS, UNE NUIT
Marion Cotillard speelt de hoofdrol in de dramafilm Deux Jours, Une Nuit. Je kent Marion van de Dior-campagnes en van o.a. de film The Dark Knight Rises. De film vertelt het verhaal van Sandra (gespeeld door Cotillard) die naarstig op zoek is naar werk. Ze probeert haar oude baan terug te krijgen, maar de enige manier waarop ze dit voor elkaar kan krijgen is door haar collega’s ervan te overtuigen hun bonus in te leveren. Tough job.

Goed om te weten: Deux Jours, Une Nuit is een film van de gebroeders Dardenne en ontving tijdens het filmfestival in Cannes 2014 enkel lovende reacties.

Vanaf 19 juni 2014 in de bioscoop.

cowshed-cosmaniaSHOPPING: COSMANIA.NL
We hebben te maken met een trotse Cosmania.nl. De beautywebshop met exclusieve merken vierde kort geleden nog haar derde verjaardag en prijkt nu met een compleet vernieuwde webshop. Ik ben er vaste klant, want Cosmania is één van de weinige (online) adresjes die de producten van het Britse verzorgingsmerk Cowshed verkoopt. Naast een visuele make-over kun je vanaf nu ook rekenen op wat technische hoogstandjes. Zo kun je nu zelf bepalen wanneer en waar je pakketje wordt afgeleverd en kun je al die one-day-items netjes ordenen in je wishlist.

www.cosmania.nl

Plaats een reactie