Switch To Mobile Version

Moederdagtip: bloemen van Pompon

Ik denk altijd maar zo: met bloemen kán je niet fout gaan, Moederdagwise. Daarom tip ik het mooiste bloemenadres van Amsterdam: Pompon.

Drie redenen waarom ik in de ban ben van Pompon.
1. Je vindt er de meest bijzondere bloemen. Dus geen gevalletje tankstation-boeket.
2. Je kunt er shoppen per bloem, dus je zit niet standaard gebonden aan bosjes. Dat betekent dat je een ultrafashionable less-is-more boeketje kunt samenstellen. Chic!
3. Tot slot: de verpakking. Heel misschien heb je het ooit meegekregen, maar ik heb een ware inpakfetisj. Ik kan helemaal opgaan in mooie verpakkingen, luxe papier, fraaie papieren tassen, lintjes, noem maar op. Toen ik het papier zag dat Pompon gebruikt om een boeket in te pakken, begon ik spontaan te kwijlen.

Pompon dus. Prinsengracht 8-10, Amsterdam.

www.pompon.nl

Mocht je niet in Amsterdam wonen, dan vind je onderstaand nog twee Pinterest-parels om mee te slepen naar je dichtstbijzijnde bloemist.

Plaats een reactie