Switch To Mobile Version

Style weekly: Pasen, ultrablond en stripes & curves all over

Gisteren, eerste Paasdag, was waanzinnig. Outfitwise. Ten eerste liet het weer het toe om zonder jas door onze straat te paraderen. Ten tweede kon ik eindelijk Lenny’s bunny knitwear uit de kast trekken.

Ik weet niet of je al bent wezen kijken, maar afgelopen zaterdag opende Forever21 haar deuren in de Kalverstraat, Amsterdam. Daar scoorde ik onder andere dit gestreepte topje. Door de cropped top realiseerde ik me dat er wel wat meer gestreept mag worden in mijn kast. Met andere woorden, er hangt te weinig gestreept spul. Dat kan ik niet tolereren. Want evenals Parijs, zijn strepen áltijd een goed idee. Wat topjes betreft dan, want begin alsjeblieft niet aan een horizontaal gestreepte broek. Doet niemand goed.

Ik wurmde mezelf met al m’n curves – echt, ik lijk Serena Williams wel op die laatste foto – in dat heerlijke Maidenform shapewear broekje, een (mega)hoog getailleerde zwarte skinny en een cropped top. En oja, om deze zomer alle looks een extra glamourpoessausje te geven, verfde ik mijn haar afgelopen zaterdag blonder dan ooit.

The blonder the better. Mijn motto.

Lenny ging helemaal op in het Paasthema. Ik trok hem zijn pronkstuk uit z’n garderobe aan: een knitted jumper. Zo op het eerste gezicht een fijne jumper. Maar draait de kleine man zich om dan komt er ineens een verrassing om de hoek kijken. Een gebreid konijntje.

Met staart.

Zo schattig. Zo verdomd cute. Ik heb daardoor dan ook de hele dag met hem geknuffeld. De kleine Paashaas maakte zijn lookje af met een lief klein zalmkleurig broekje, bedrukt met een donkerbruine paardenprint. Baby Lenny is altijd goed voorzien van een dierenthema.

Fijne Pasen! En tot volgende week.

PS. Ik weet dat mijn streepjestop vreemd zit op de eerste foto. Maar dat komt doordat ik dacht dat het cool zou zijn om m’n truitje in het midden ín m’n broek te stoppen. Het tegenoverstelde bleek waar.

DE LOOK (JAMIE)
top FOREVER21
coupe de blonde MIFI HAIRSTYLE
schoudertasje STELLA MCCARTNEY
zonnebril PRADA
skinny jeans TOPSHOP
gympen CONVERSE, ALL STARS

DE LOOK (BABY LENNY)
knitted jumper STELLA MCCARTNEY KIDS
broekje met paardenprint MINI RODINI
sokjes HEMA
romper C&A
gympies CONVERSE, ALL STARS

3 reacties tot nu toe

 • Haha moet altijd zo om je stukjes lachen. Maar super leuke outfit, as ever.

  Comment door Charley, April 21, 2014 om 4:05 pm
 • Simple maar mooi! En baby Lenny ziet eruit om op te eten, té cute!!

  Comment door Nina, April 21, 2014 om 5:19 pm
 • Hey Jamy,

  Nothing wrong with your curves, you both look cute!

  Love

  Comment door flcurves.com, May 11, 2014 om 2:05 am

Plaats een reactie