Switch To Mobile Version

Uit de kast: big skirt, little girl, handsome man

Gevalletje rok-waar-ga-je-met-dat-meisje-naartoe. Maar daar trek ik me weinig van aan, want ik voel me ontzettend op m’n gemak in deze nieuwe rok. Ik droeg hem gisteren tijdens de uitreiking van de Holland Beauty Awards 2014.

Als beauty en mode- redacteur van Beau Monde word ik geacht me een beetje netjes te kleden tijdens de uitreiking van de HBA’s. Vind ik leuk, want dan kan ik eindelijk uitpakken. Ik ging voor een all black look met een Dolce & Gabbana-sausje (kant, barok oorbellen en gladiator sandals). De prachtige jongeman naast mij is Melvin Balvers van Glow PR. De immer lieve Melvin vertegenwoordigt mooie beautymerken als Sisley en Bvlgari.

Noteer: gladiator sandals onder een wijde rok tot over de knie = hot.

Mijn haren strijk ik glad met een stijltang en voor de punten haal ik m’n grove krultang uit de trukendoos. Vervolgens draai ik m’n haar in een knot en knal ik er flink wat haarspray overheen. Na een kwartiertje maak ik het elastiekje los en zit m’n haar precies zoals ik het hebben wil. Ik finish met een perzik blush op de jukbeenderen en een nude lipstick met een lichtroze twist op mijn lippen.

DE LOOK
wijde rok COS – omg, zie nu dat-ie ook in het roze verkrijgbaar is (!)
kanten blouse ZARA
gladiator sandals RIVER ISLAND
schoudertasje STELLA MCCARTNEY
oorbellen I AM
lipstick TOM FORD, NUDE VANILLE
nagellak ESSIE, BALLET SLIPPERS
foundation CHANEL PERFECTION LUMIÈRE VELVET

1 reactie tot nu toe

  • hot!

    Comment door Shanna, April 15, 2014 om 12:23 pm

Plaats een reactie