Switch To Mobile Version

Style weekly: easy chic

Het belooft een typische rennen-hollen-vliegen-week te worden. M’n agenda is deze week volgestouwd met leuke to-do’s. Vanmiddag zijn bijvoorbeeld de Holland Beauty Awards – ik duim dat de Chanel Le Volume mascara wint; de ster in mascaraland. Prijs of geen prijs, in mijn ogen is Le Volume al een echte awardwinner. Verder showt de agenda flink wat persdagen van mode- en beauty PR-bureaus, meetings en een fotoshoot voor Beau Monde. Het is zo’n week dat je van hot naar her rent, maar toch fatsoenlijk voor de dag wilt komen. Easy chic. Een look die gangbaar is voor verschillende gelegenheden op één dag. Suitable voor die belangrijke meeting overdag, dat evenementje in de namiddag én voor dat informele werkdiner. Met deze 8 goodies kom je de week easy chic door.

De witte blouse (Monki) Waar kan, draag ik de witte blouse. Met een zwarte rok of een zwarte skinny. Bij informele gelegenheden draag ik er sneakers onder en bij iets nettere momenten een goed paar hakken.
Smythson notitieboekje Eigenlijk altijd een moetje, maar bij zo’n drukke, inspirerende werkweek al helemaal: een notietieboekje. Een betaalbaar boekje vind je zo bij de Hema. Maar voor een wat exclusievere tel je zo te zien al snel 67 euries neer. Bij Net-a-porter bijvoorbeeld.
De outfits van Rosie Huntington-Whiteley Rosie straalt in mijn top tien van inspiratiecelebs. Ze is de koningin der easy chic outfits. Vergeet deze week daarom niet een Pinterestkwartiertje in te plannen om in de beste looks van Rosie Hungington-Whiteley te duiken.
Zwarte wijde rok (Mango) Dit rokje heeft het maar druk. Hij is bijna nooit in m’n kast te vinden, maar ik heb hem óf aan, of hij zit in de was. het bezige bijtje is namelijk multi-inzetbaar. Easy chic met een witte trui en een paar sneakers.
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture, Rose Tropicale Om een begrafenisvibe te voorkomen heeft een witte blouse met een zwarte rok een spannende twist nodig. Doe dat met een felle lipstick. Bijvoorbeeld met mijn favourite fuchsia YSL-lipstick. Hetzelfde geldt voor de…
Pupa Like A Doll blush Best blush in town.
Chanel Le Volume Ik hou je op de hoogte of-ie vanmiddag een Holland Beauty Award in de wacht sleept.

#theshoppinglist De shopping list van deze week vertelt het verhaal van easy chic favourites in de allermooiste pasteltinten. Spiek vooral!

Tot volgende week maandag,
Liefs!

Plaats een reactie