Switch To Mobile Version

alexander-wang-x-hm

Alexander Wang x H&M vanaf 6 november

H&M gaat de tofste samenwerking ooit aan. Eén met de Amerikaanse designer Alexander Wang.

Dat maakte de winkelketen bekend tijdens het populaire Coachella festival in Palm Springs, VS.

Balenciaga’s hoofdontwerper over de samenwerking: “Ik voel me bevoorrecht deel uit te maken van H&M’s designersamenwerkingen. Het team van H&M staat heel erg open voor het verleggen van grenzen en het ontwikkelen van een platform voor creativiteit, wat de samenwerking spannend en leuk maakt. Dankzij deze samenwerking kan nu een breder publiek kennismaken met het Alexander Wang -merk en de Alexander Wang -lifestyle.”

De collectie is vanaf 6 november 2014 wereldwijd in 250 winkels verkrijgbaar.

www.hm.com

(Foto: Steven Klein)

2 reacties tot nu toe

  • The ability to think like that shows you’re an expert

    Comment door Anonymous, March 18, 2015 om 8:15 pm
  • Ok so I was at a seminar for work – the kind that makes oyu want to slam a fork into your neck – and fortunately I could get internet so that I did not, in fact, stab myself with a fork. And I came here and watched this thing.But I had to watch it without sound. I’m not sure if that’s better or worse but it was certainly strange.The woman next to me who took everything very seriously and thought I was a terribly bad student looked over and was a little horrified at what she saw on my screen.So thanks. My reputation is now complete.

    Comment door Anonymous, April 13, 2015 om 3:26 pm

Plaats een reactie