Switch To Mobile Version

Vanavond: de pre-sale van Bugaboo

Mommy’s (to be) opgelet! Ik heb twee nieuwtjes over Bugaboo. Allereerst, de Bugaboo brandstore bestaat één jaar en dat wordt vanavond groots gevierd – er wordt een Bugaboo wagen verloot. Ten tweede, Bugaboo introduceert de ‘Andy Warhol Banana’!

Het is inmiddels een jaar geleden dat Bugaboo haar eerste store aan de Amsterdamse Keizersgracht opende. Dat moet gewoon gevierd worden. Daarom nodigt Bugaboo je uit om tussen 18.00 – 21.00 uur nodigt lekker te komen borrelen én om een Bugaboo te winnen.

Het zit namelijk zo.

In een van de cupcakes is een gouden voucher te vinden waarmee je een complete Bugaboo wint. Én, in drie andere cupcakes zit een voucher verstopt waarmee je een bekledingset in één van de nieuwe candykleuren wint. Verder geniet je onder het genot van een macarons, cupcakes en prosecco van de eenmalige pre-sale van de nieuwste kleuren bekleding (lees: candy colours) die eigenlijk pas vanaf 1 april wereldwijd verkrijgbaar zijn.

Hier alles over vanavond.

Meer nieuws
Maar er is meer. Bugaboo zet de samenwerking met de Andy Warhol Foundation dit voorjaar voort. Vanaf 1 mei is de de Andy Warhol Banana verkrijgbaar! De iconische Warhol-print is all over gebruikt op de Bugaboo Cameleon³ en ook de voetenzak en seat liner geven elke Bugaboo een waar Warhol-sausje.

Andy Warhol + Bugaboo Cameleon³ Banana € 1.099,-
Andy Warhol + Bugaboo Footmuff Banana € 150,-
Andy Warhol + Bugaboo Seat Liner Banana € 69,95

Plaats een reactie