Switch To Mobile Version

Uit de kast: in de leer

Neem een Tom Ford, neem een Emilio Pucci, neem een Chanel en neem een Dolce & Gabbana: modehuizen die aankomende lente en zomer stuk voor stuk voor zwart gaan. Kan ik natuurlijk niet achter blijven.

Of het nu regent, sneeuwt of dat er sprake is van een hittegolf, ik draag het liefst lange mouwen. Hooguit driekwart mouwen. Ik heb dan ook besloten zo lang mogelijk jumpers te dragen. Misschien wel tot aan die eerste hittegolf. Dat betekent: truien ingeslagen for days.

Ik draag een trui met leren accenten en een leatherlook legging. Omdat ik al snel op een zwart blok lijk, draag ik open schoenen zodat de look toch enigszins kan ademen.

Dan nog even dit. Ik ben me er heus van bewust dat de trui nogal gek zit, maar ik was te lui om te strijken. Inmiddels is-ie netjes gestreken. Maar ja, toen waren de kiekjes al geschoten. Bij deze excuses voor de ongestreken sweater.

De look
Jumper (un petit peu oversized): Zara
Leatherlook legging: Primark
Slingbacks met gouden details: River Island
Tas: Stella McCartney (falabella)

1 reactie tot nu toe

  • Love it!

    Comment door Lotje, March 4, 2014 om 2:04 pm

Plaats een reactie