Switch To Mobile Version

Hot nieuws uit Diptyque-land

Allereerst: de Eau Rose-lijn breidt uit met een handcrème (Eau Rose Hand Emulsion) en een body lotion (Eau Rose Body Veil). Ten tweede kondigt Diptyque aan vanaf mei dit jaar een skincarelijn te lanceren. Double hooray!

De skincare range, L’Art du Soin, is vanaf eind februari al in Parijs te bewonderen, maar is in Nederland dus iets later verkrijgbaar. Het wordt een collectie die uit vijf producten bestaat: Infused Facial Water, Protective Moisturizing Lotion, Nourishing Cleansing Balm, Multi-Use Exfoliating Clay en de Radiance Boosting Powder. Aan de namen lees je al af dat het producten zijn uit natuurlijke bestanddelen bestaat zoals klei en rijstpoeder.

Meer informatie? Wandel binnen in één van de Skins Cosmetics-filialen of spiek op Dyptiqueparis.com.

www.dyptiqueparis.com
www.skins.nl

Plaats een reactie