Switch To Mobile Version

Uit de kast: City chic met baby Lenny

Het is zaterdagmiddag. Waarom niet voor de gein een keer een ‘Victoria Beckhammetje’ uithalen? Ex-collegaatje Nicole constateerde eens dat de voetbalvrouw/mode-ontwerpster altijd wordt gefotografeerd met:

1. Hakken aan en Harper Beckham op de arm. Iets wat nogal zwaar is. Vaak op het vliegveld. Wat weer leidt tot de tweede constatering:
2. Vic wordt nooit gespot met kinderwagen noch luiertas. Knap!
3. Zonnebril.

Dat kan ik ook, dacht ik zo. Voor de foto dan. Dus dit keer een ‘Uit de kast’ mét baby op de arm zonder kinderwagen of luiertas. Weliswaar zonder hakken, maar wel mét zonnebril à la Vic. Ik draag een comfy vest van, hoe kan het ook anders, Zara. Zonnebril van Chloé en een schoudertasje van Stella McCartney (een ultrazachte falabella) met een goudkleurige ketting.

Lenny, zo jong, en ook al into Zara. De boy draagt een quilted jasje met capuchon van Zara. Daaronder een crème onesie van babyGap. En ook de gevoerde schoentjes zijn gekocht bij Zara. Zijn mutsje? Drie keer raden… Zara. Speentje, ook noemenswaardig, van Avent.

1 reactie tot nu toe

  • Mooi! Ik vind je vernieuwde site ook erg goed gelukt. Wat een dropje is Lenny, zo schattig.. :)

    Comment door Claudia, February 9, 2014 om 8:34 pm

Plaats een reactie