Switch To Mobile Version

5 geuren die lente schreeuwen

Als de lente voor de deur staat – in februari mag je echt wel al aan de lente denken – parkeer ik mijn warme, houtige en kruidige geuren even en maak ik plaats voor een nieuwe reeks frisse parfums. Om je in diezelfde traditie mee te sleuren heb ik de vier toppers voor het komende seizoen geselecteerd.

Neem de nieuwste geur van Dior, Miss Dior Blooming Bouquet: een heus lenteboeket die met bloemige ingredienten als pioenroos, Siciliaanse mandarijn en witte musk de perfecte geur voor een perfecte lentedag biedt. Vanaf 2 april 2014 verkrijgbaar.

Miss Dior Blooming Bouquet, 50 ml, €74,50

Of ga aan de nieuwste van Dolce & Gabbana, Dolce. Deze zachte, vrouwelijke geur is met neroli blaadjes en waterlelie favoriet. Let op: dit parfum is (nog) niet in Nederland verkrijgbaar. Bestel hem bijvoorbeeld via Harrods.com.

Dolce & Gabbana, Dolce, 50 ml, €74,57

Maar je kunt ook gerust de nieuwste van Chloé laten shinen op je kaptafel. Dit überfris aroma (appelbloesem, jasmijn) is een luchtig en zacht parfum dat goed samen gaat met een pasteloutfit en een pastel make-upje. Bovendien is de flacon er alleen al één om ‘ja’ tegen te schreeuwen.

SeeByChloé, Eau Fraîche, 50 ml, €63,28

De voorganger Florabotanica ken je wellicht al, maar maak nu kennis met haar frisse zusje. Rosabotanica van Balenciaga. Zo lekker! Deze ware rozencocktail doet denken aan die eerste échte, mooie lentedag. En dat moet je hebben.

Balenciaga, Rosabotanica, 50 ml, €80,56

Tot slot: Elie Saab’s nieuwste aanwinst. Eentje die fris doch sensueel dankzij o.a. ingrediënten als magnolia en oranjebloesem. Net even iets volwassener het parfum hierboven.

Elie Saab, L’eau Couture, 50 ml, €64,54

1 reactie tot nu toe

  • Oeh, naar die van D&G ben ik wel benieuwd!

    Comment door Amanda, February 20, 2014 om 7:34 pm

Plaats een reactie