Switch To Mobile Version

Valentijnsdag? Ga naar Cos

Een cadeau vinden voor je man is altijd ingewikkeld. Het zit namelijk zo (vind ik), dat de leukere mannencadeaus reteduur zijn. Aankomen met een lullige carkitset of een paar sportsokken is gewoon niet tof.

Het liefst geef ik mijn vriend voor elke verjaardag de nieuwste iMac, voor Valentijnsdag een iPad mini en voor kerst alle YSL-parfums. Helaas laat m’n portemonnee zulke dingen niet toe. Vandaar dat ik het de laatste paar jaren anders oplos. Met Cos. I love Cos. Vooral voor mannen. Je vindt er de mooiste knitwear voor een redelijke prijs. Kwalitatief ook dik in orde.

Dus zit je ook elke keer zo in de problemen als je een cadeau moet verzinnen voor vriendlief? Doe niet moeilijk en doe net als ik: loop de Cos-winkel plat of tik continu www.cosstores.com in je browserbalk. En die tijdloze grijze, zwarte of donkerblauwe trui komt vanzelf wel op je pad. Deze bijvoorbeeld. En als-ie écht lief is geweest, dan nog een paar kekke sokken erbij.

Schade? Zo’n zeventig euro. Max.

www.cosstores.com

Plaats een reactie