3 leuke baby-adresjes volgens Jamie's Blog

Aangezien ik net moeder ben geworden kan ik je alles vertellen over de beste baby-adresjes. Kersverse mama, mom-to-be, of op zoek naar baby-stuff voor een vriendin? Maak dan gebruik van één van deze tips!

Big & Belg
Was ik vandaag nog, want vlak bij mij in de buurt. Ik kocht er twee hydrofiele doeken van Aden en Anais. Eentje voor mezelf en eentje voor een zwangere vriendin die elk moment kan bevallen. Zo gezellig! Je vindt er de leukste speelgoedgadgets en allerlei coole baby-dingetjes (knuffels, rammelaars). En denk aan mooie kleding (wel duur, maar weer eens wat anders dan H&M en Zara) van Mini Rodini en Gray Label.

Big & Belg
Jan Pieter Heijestraat 83, Amsterdam
020-6126504
www.bigenbelg.nl

Bugaboo
Zonder dollen, ik heb echt de mooiste en beste kinderwagen of all: de Bugaboo Cameleon3 All Black (limited edition). Ik ben gewoon niet van de blije babykleurtjes, vandaar dat een zwarte kinderwagen perfect bij mij past. Ook in mijn kledingkast voert zwart de boventoon, dus mijn wagen matcht bijna altijd met mijn kleding. Bovendien weet ik zeker dat m’n kleine Lenny het ook een topwagen vindt. Verder makkelijk in te klappen, je babytje kan er fijn in slapen, soepel en leuk om te customizen. Denk bijvoorbeeld aan de Wool Collection, waar je baby prima mee kan overwinteren.

Bugaboo store
Keizersgracht 500, Amsterdam
www.bugaboo.com

babyGap
Tripje naar Parijs? Dan sowieso even langs babyGap wippen. Mocht een weekendje Parijs er voorlopig niet in zitten, shop dan gewoon vanuit je luie stoel. Vaak genoeg zijn er acties dat je geen verzendkosten hoeft te betalen, bovendien een snelle levering. Vooral voor babyjongens is babyGap een uitkomst, want je vindt er fashionable pakjes, kekke accessoires en het merk is niet belachelijk duur. Hieronder een foto van Lenny in babyGap!

www.gap.eu

  • Lenny is the cutest! Je ziet er goed uit en baby gap ga ik lekker even op rondneuzen.b

    Comment door Whitney, November 27, 2013 om 1:57 am
  • Ahhh wat schattig zeg!Babykleertjes zijn echt heel lief.

    Comment door Suzanne, November 29, 2013 om 12:08 pm
  • Bedankt voor de tip. Baby Gap it is… sale op dit moment ;-)

    Comment door Daan, December 23, 2013 om 6:25 pm

Plaats een reactie


* = (verplicht)