Switch To Mobile Version
jamie-valerie-li-stella-mccartney-falabella-bag-2
jamie-valerie-li-stella-mccartney-falabella-bag
View all

Uit de kast: Furry Femme

Momenteel zit ik in Parijs! Dat vraagt om een outfit post. Lees alles over pluizige angora-truien en soepele stiletto’s.

Vandaag draag ik een angora-trui van H&M in soft lila. Lekker warm, maar twee nadelen: de trui geeft extra kilo’s (welke dikke trui geeft dat eigenlijk niet?!) en geeft enorm af. Mijn normaalgesproken zwarte jas, was vandaag soft lila.

Daaronder draag ik een faux leather broekje, ook van de Hennes. De favoriet van dit moment. Verder draag ik puntige pumps van River Island van echt leer, want let op: de plateaupump is nog steeds geoorloofd, maar een schoentje zoals dit is ‘t nu helemaal.

Om mijn schouder draag ik een oversized tote bag, de ‘Falabella’ van Stella McCartney, in roestbruin. Ik sluit af met een vierkante oversized zonnebril, de ‘Myrte’ van Chloé.

8 reacties tot nu toe

 • Heel erg leuk Jamie. LIKE THE SWEATER!!! xoxo

  Comment door Lidian, January 5, 2013 om 10:30 pm
 • Hey Jamie! Echt heel leuk!! Goed dat je weer meer post de laatste tijd. Uit de kast is mijn fave :)

  Comment door Pegg, January 5, 2013 om 11:18 pm
 • Hi Jamie! Hoe lang geleden is het dat je die broek heb gekocht?

  Comment door Happygirl, January 6, 2013 om 12:26 am
 • Ik denk alweer zo’n 4 maandjes geleden?! Maar ik zag dat ze wel alweer soortgelijke (nieuwe) modellen hebben.

  Comment door jamievalerie, January 6, 2013 om 3:17 pm
 • Je ziet er geweldig uit! Die broek heb ik ook en hij staat jou echt 100 keer beter haha. Even een vraagje: Een tijdje geleden las ik je post over de IJhallen (briljant idee) hoe heb je hier een kraam gehuurd? En is het ook leuk om in je eentje te gaan staan? Alvast bedankt!

  Comment door Adriana, January 6, 2013 om 11:17 pm
 • Heel mooie trui, jammer van dat afgeven, vind ik altijd vreselijk.

  <3

  Comment door Liesbeth (candyandtreats), January 7, 2013 om 9:14 am
 • Jammer dat je niet hebt geantwoord!

  Comment door Adriana, February 3, 2013 om 2:50 pm
 • Waar verblijf je altijd in Parijs?

  Comment door Shamera, February 3, 2013 om 11:16 pm

Plaats een reactie