Switch To Mobile Version

The shopping list: 5 things you need this fall

Ik ben zo lief geweest dé it-items voor je op een rij te zetten voor het aankomend seizoen. Er zijn er nog véél meer, maar dit zijn de vijf belangrijkste.

Deze winter heb je koste wat het kost een statement laars nodig. Mijn voorkeur gaat uit naar een zwarte, lederen plateaulaars met een ietwat smalle hak. Maar, om lekker snel over de straten te kunnen struinen raad ik een bredere hak aan.

Wat mij part draag je zesentwintig spanx’jes over elkaar heen, maar je zult deze herfst/winter echt moeten geloven aan de kokerrok (pencil skirt). Heb je lelijke dikke knieën zoals ik? Ga dan voor een wat langer, hoog getailleerd ensemble die tot net over de knie komt. En heb je tegelijkertijd net zulke korte benen als ik? Je komt dan het beste weg met deze look door óf pumps te dragen (zodat je de enkel vrij laat en zoveel mogelijk lengte behoudt!), óf door de eerder genoemde zwarte statement laars eronder te dragen. Very Victoria Beckham. Stijlvoller kan eigenlijk niet.

Dan, een retro printje. Prada heeft met de fall winter 12/13 collectie de toon gezet, dus we moeten wel. Maakt niet uit of je gaat voor een printed coat, all the way à la Anna Dello Russo of gewoon subtiel een tasje met een kekke 70′s print; zo lang je maar een item met retro dessin aanschaft. Mijn voorkeur gaat uit naar een tas of een blouse.

Vergeet ook zeker niet een lederen item binnen te halen. Ik tip de biker jacket, want deze klassieker is een lifetime investment. Geloof me, je zult nooit voor lul lopen met een stoer motorjack. Schroom dan ook niet er iets meer aan uit te geven. Mag best van mij! Leer is aankomend seizoen überhaupt hartstikke trending, dus haal ook alsjeblieft je hart op met een lederen broek, jurk, loafers of whatever.

Tot slot ben je nergens zonder een statement ketting. Draag hem niet elke dag, want anders sta je bekend als ‘het meisje met die statement ketting van Mango’, maar doe hem een keer in de zoveel tijd om je nek. Mooi bij een chique blouse of gewoon bij effen knitwear in bordeauxtint.

Dat was ‘m weer.


TIP: KLIK OP AFBEELDING OM TE VERGROTEN

Verkoopinformatie
1 Bikerjacket Acne
2 Statement ketting Mango
3 Printed bag Prada
4 Boots Marc & James
5 Kokerrok H&M trend

1 reactie tot nu toe

  • Ehm… Rok; check! De rest: nog niet… Ik denk dat ik moet gaan shoppen ;)

    Comment door Ilda, August 15, 2012 om 10:02 am

Plaats een reactie