Switch To Mobile Version

Plaatjes kijken: Karl Lagerfeld & zijn Choupette in Harper's Bazaar

Vooral ‘A girl and a boy’ is briljant.

Ik ben weg van de nieuwste Harper’s Bazaar US‘s september issue cover, starring Gwen Stefani met een roze over over oversized hoed. Alles wat roze, mode, Karl Lagerfeld en een katje betreft, vind ik enig. Lees hier het interview met Karl over zijn Choupette. Voorproefje: “She goes in the kitchen and sits in front of the food. She doesn’t like to eat on the floor, so I have to put the food on the table. Her dishes are by Goyard. She has one for water, one for her little croquette, and one for her pâté. You have to serve everything, and she makes a choice.”

Gwen draagt een creatie van Jil Sander en de foto is geschoten door Terry Richardson.

Eerder berichtte ik al over Choupette. Over haar kitty love met mijn James.

(Foto’s: Harpersbazaar.com)

1 reactie tot nu toe

  • Wat een gave coverfoto & de foto van Karl en zijn kat is zo leuk!

    Liefs Bo

    Comment door Bodil, August 8, 2012 om 10:39 pm

Plaats een reactie