Switch To Mobile Version

Kitty love: James & Choupette

Ik heb hem nog zo uitgelegd dat lange afstandsrelaties nauwelijks werken, maar mijn kitty James Franco wil er niks van weten. Hij is tot over zijn oren verliefd op de poes van Karl Lagerfeld: Choupette. Nu kan ik hem geen ongelijk geven; James en Choupette maken een mooi koppel.

Normaal heeft James het nooit over andere katjes, maar toen hij gisteren met mij meekeek op de computer – ik bekeek de iProfile van iD Magazine – was hij niet te stoppen: “Miauw, mauw mauw, Miauhaaauw!”

Zijn ze niet cute samen?

3 reacties tot nu toe

  • Héél sweet!

    Comment door Ilda, August 7, 2012 om 10:15 am
  • James ftw.

    Comment door Esmay, August 7, 2012 om 5:27 pm
  • Haha Choupette is precies mijn Lola, ook een heilig birmaantje. Ze zijn prachtig!

    Comment door Roos, August 16, 2012 om 8:55 am

Plaats een reactie