Switch To Mobile Version

Uit de kast: Panter Prinses

Zoals je misschien weet was ik in mijn vorige leven een panter. Dat bewijst deze outfit nog eens. In de Zara liet ik me verleiden door deze leopard kokerrok. En een blouse. En…

Schoenen (kopie van Isabel Marant) van Mango, gescoord in de uitverkoop. Ze zijn van echt leder en lopen dus nog mooi uit. Nu nog ietwat strak, vandaar dat back-up ballerina’s in de handtas noodzakelijk zijn.

Daarboven een kokerrok van Zara alsmede de witte blouse, met studded collar. Al weken verliefd op dat ding, dus op een gegeven moment slaat de vonk écht over en kun je niet anders dan toegeven aan de liefde. Denk Estelle en Badr. Verder zie je op één foto nog een denim jack met faux leren mouwen voorbij sneaken. Ook van Zara. Je zou denken dat Zara me hiervoor betaalt, maar helaas blijft dat slechts bij een fantasie.

6 reacties tot nu toe

 • Leuke outfit! Ik denk alleen dat de schoenen mooier staan onder een broek. Nu heb je van die korte beentjes. =(

  Comment door Diana, June 27, 2012 om 8:57 pm
 • Ja Diana, je hebt helemaal gelijk! (Maar feitelijk heb ik ook mega korte benen he? 1.58m :(

  Comment door jamievalerie, June 27, 2012 om 9:04 pm
 • Gave look!

  Comment door Esmay, June 28, 2012 om 7:13 am
 • LOVE THIS LOOK!!!!YOU LOOK GREAT HUN!!!
  XX

  http://style-squared.blogspot.ca/

  Comment door Style-Squared by Z&M, July 1, 2012 om 8:04 pm
 • meis,

  ik liet me ook bijna verleiden vorige week voor deze rok en wil hem eigenlijk nog steeds halen:)
  ik vind de combo met het stoere jasje echt leuk,juist omdat de kokerok zo netjes is:)

  en korte beentjes?
  Het gaat om de verhoudingen en zelfs met je 1.58(mijn moeder is ook die lengte ik ben 1.70) zien de verhoudingen er bij jou gewoon goed uit…dus niks korte beentjes en ik vind de schoentjes er juist fantastisch bij

  x

  Comment door Tamara Chloé, July 7, 2012 om 12:54 am
 • Great outfit, love the skirt!

  Comment door Kashaya, July 19, 2012 om 9:24 pm

Plaats een reactie