Sale, soldes, rebajas, uitverkoop!

Sale is vaak een bij elkaar geraapt zooitje waar je alleen maar afdankertjes – negen van de tien keer op de grond – ziet liggen. Maar ik heb een aantal goede sale adresjes, uit eigen ervaring.

Zo was ik afgelopen weekend in Londen, waar de sale al volop aan de gang is. Neem Dorothy Perkins. Daar scoorde ik twee paar schoenen in de Stella McCartney sferen. Onderstaand een rijtje waar je nog meer lekker sale kunt shoppen.

Online
- Dorothy Perkins
- Cos
- H&M (Vooral de Home collectie heeft een fijne sale!)
- Asos
- Net-a-porter

Winkel
- Barcelona (Vanaf 1 juli start de sale in Barcelona. Wat héél tof is, want de Zara, Mango en Bershka zijn daar normaal gesproken al spotgoedkoop en gedurende de sale periode al helemaal. Wat ik dit jaar doe is juist íetsjes later gaan, in september, zodat ik de nieuwe collectie voor een zacht prijsje kan vinden.)
- Mango in Nederland, daar is de sale al begonnen. Je vind daar goede stukken en denk niet als je maat er niet hangt dat je dan meteen de winkel uit moet lopen, want fijn aan Mango is dat er een enorme voorraad ‘verstopt’ zit in het magazijn. Vraag dus altijd aan een verkoopmedewerker of je maat nog in het magazijn hangt!
- Selfridges & Co in Londen heeft een héle goede sale liggen. Je vindt er alle designermerken met 50% korting. Denk aan Louboutins…

Er zijn natuurlijk veel meer sale-adresjes, maar ik heb alleen mijn plekjes gedeeld van de afgelopen twee weken.

PS. Ook de neon tas hier op rechts van Marc by Marc Jacobs paradeert in de sale van Net-a-porter. Maar wees er snel bij, want voor je het weet is-ie uitverkocht.

  • Uitverkoop blijft super! Maakt je ook wel hebberig als ik voor mij zelf spreek:)

    Comment door Inge, June 22, 2012 om 8:12 pm

Plaats een reactie


* = (verplicht)