Switch To Mobile Version

Uit de kast: Prada 'Baroque' style in Munich

Vandaag voor Beau Monde een dagje heen en weer naar Munchen gereisd. Dit alles voor de lancering van Sylvie’s Nails (plakken is het nieuwe lakken) en ja, wat draag je dan?

Dan draag je een lookje dat casual is, maar waar je toch aan kunt zien dat erover nagedacht is. Ik was immers op weg naar stijlicoon Sylvie van der Vaart. Ik koos voor m’n favoriete jeans van het moment. Serieus, ik leef in die broek. Het gaat om een donkergrijze stretch denim van Mango.

Daarboven draag ik een redelijk dikke trui met korte mouwen van de H&M trendcollectie. Daar overheen een korte parka van Pull & Bear en onderaan de Cafe Moda wedges die je al duizend keer hebt gezien op m’n site.

Ook weer de zwarte Stella McCartney tas. Leuk verhaaltje daarover: Sylvie had exact dezelfde tas bij zich, zo meldde ze. “Die tas heb ik ook! Nu bij me.” Ik smolt als ijs voor de zon. Daarnaast draag ik ook een oversized faux lederen tas van Amsterdam Bag Company, waarover ik eerder al vertelde, om mijn camera’s in te vervoeren. Als kers op de taart m’n nieuwste aanwinst: de barokbril van Prada. Ik ben al maan-den in de ban van deze bril. Zelf al geruime tijd verliefd erop, maar extra verliefd doordat ik ‘m heb zien shinen op de fijne neusjes van Eva Mendes, Kourtney Kardashian, vriendin Rihanna en Mary-Kate Olsen.

Even poseren in de P.C. Hooftstraat van Munchen, Maximilianstrasse met Debbie van Beautyscene.

Nog een kiekje van de bril.

En onderstaand al m’n vriendinnen die ook gesignaleerd zijn met de Prada “Baroque”. Ook al is-ie van drie seizoenen geleden, dit is een blijvertje.

Alles over Sylvie, haar nagels en haar beautysecrets, lees je binnenkort in Beau Monde!

4 reacties tot nu toe

 • Wat zie je er toch weer goed uit!

  Comment door Jennifer, June 12, 2012 om 7:16 am
 • Gaaf dat Sylvie dezelfde tas heeft ^^
  Toffe outfit :)

  Comment door Esmay, June 12, 2012 om 7:12 pm
 • Een lekker stoere outfit!

  Comment door Inge, June 17, 2012 om 11:55 am
 • Vind de zonnebril super!

  Comment door Lauren, June 21, 2012 om 9:18 pm

Plaats een reactie