Switch To Mobile Version

Kortingshoppen bij pop-up store Amsterdam Bag Company

Jamiesblog deelt vouchers uit! Klik snel verder.

Het gloednieuwe tassenlabel Amsterdam Bag Company (A.B.C.) creëert tassen met een belangrijke gedachtegang: another animal saved. Met een tas van A.B.C. heb je niet alleen een hip accessoire, maar ben je ook verantwoord bezig.

Oprichters Iris Maree en Nina Nettl over het label: “De tassen zijn van designerniveau qua ontwerp en kwaliteit, maar zijn qua prijzen een stuk aantrekkelijker.” De tassen zijn luxe, comfortabel en handgemaakt in leerverangende materialen.

Pop-up store
De tassen zijn altijd online te verkrijgen via www.amsterdambagcompany.com, maar daar wordt een uitzondering op gemaakt. Op 7, 8 en 9 juni is er namelijk een tijdelijke A.B.C. winkel op de Haarlemmerijk 41, waar er naast de huidige collectie ook de nieuwe collectie te bewonderen is. Daarnaast heerlijke hapjes en drankjes!

20% korting!
Ben je van plan op één van deze drie dagen een bezoekje te brengen aan de pop-up store? Via Jamiesblog krijg je 20% korting. Het enige dat je hoeft te doen is hier te klikken en de voucher te printen/op te slaan en tonen in de store.

Mijn favoriet:

2 reacties tot nu toe

  • Klinkt goed! Snel maar eens een kijkje nemen:)

    Comment door Inge, June 8, 2012 om 8:50 pm
  • Is de shop nog steeds ergens vindbaar?

    Comment door damestassen online, February 14, 2013 om 3:48 pm

Plaats een reactie