Switch To Mobile Version

Hotspot: My7Ways in de Negen Straatjes

My7Ways is een nieuwe giftshop die binnenkort opent in de Negen Straatjes te Amsterdam. Onwijs leuk. Deze concept store verkoopt tassen tot home spullen tot cosmetica.

Ik deel My7Ways graag met je, want ik ben een fervent (geur)kaarsenfreak. Bij My7Ways ben je daarvoor aan het juiste adres. Leukste aan het concept is dat alle kleuren van alle artikelen in regenboogvolgorde zijn gesorteerd.

Een fijne shop dus om je eigen zakken te vullen met hippe lifestyle hebbedingen, maar ook ideaal om een vriendin, moeder of tante een origineel en hip accessoire rijker te maken. Om je presentje nog persoonlijker te maken kun je via iPads in de winkel een persoonlijke boodschap laten graveren op leer, hout, ijzer of stof.

Vanaf 30 mei geopend in de Runstraat 22, Amsterdam.

www.my7ways.com

Plaats een reactie