Switch To Mobile Version

Weekendtip: Film Food Festival in Amsterdam

Hoe kun je in godsnaam overbrengen dat gezond en bewust eten hip kan zijn. Met het Food Film Festival! Vanaf vandaag al, en dit weekend, in Studio/K te Amsterdam.

In samenwerking met het Youth Food Movement gaat vandaag de eerste editie van het Food Film Festival van start. Op 16, 17 en 18 maart kun je als foodie je hart ophalen met workshops, films, muziek en feestjes die allen te maken hebben met eten. Ook heel leuk voor kids, gezien de Alain Caron (Junior Masterchef) de kinderquiz presenteert. De topchef geeft een workshop moestuin maken, blindproeven en insecten eten. Of je dat laatste je kind, nichtje of broertje wil laten doen is een ander verhaal, maar het is een geinig initiatief én een belevenis. Bovendien wordt voor de kids de hilarische film Ratatouille getoond.

Er is zoveel over te vertellen! Lijkt mij het beste als je zelf even rondzwerft op de site en je laat inspireren door al het moois rondom eten. Bekijk bijvoorbeeld het programma, zodat je kunt zien wat voor leuks er allemaal te beleven valt dit weekend.

Food Film Festival
Studio/K
Timorplein 62, Amsterdam

www.foodfilmfestival.nl

Plaats een reactie