Switch To Mobile Version

Shoebaloo opent deuren in Maastricht

Op 15 maart 2012 opent de high end schoenen- en tassenwinkel Shoebaloo voor de zesde keer haar deuren in Nederland. Dit keer in Maastricht.

De nieuwe winkel is gevestigd aan de Stokstraat 25-A, in het chique gedeelte van Maastricht. Het interieur van dit filiaal is net als de winkel in de P.C. Hooftstraat te Amsterdam en de flagshipstore in Rotterdam opnieuw ontworpen door het Amsterdamse architectenbureau Meyer en Van Schooten Architecten. Zie de afbeelding hieronder voor een 3D impressie van Shoebaloo’s nieuwste store.

Enkele merken die in de winkel verkrijgbaar zullen zijn: Dolce & Gabbana, Chloé, Alexander McQueen, Borgioli, Jil Sander, Giuseppe Zanotti, Michael by Michael Kors, Lanvin, Alexander Wang, Balmain, Charlotte Olympia, Vionnet en Mugler.

Shoebaloo biedt ook online een fijne shop experience, www.shoebaloo.nl

2 reacties tot nu toe

  • Leuk… als je rijk bent. Not me.

    Comment door spookje, February 25, 2012 om 4:02 am
  • Geweldige zaak, tenminste die in R’dam kom ik alleen… Hopelijk is het personeel hier wel wat aardiger is en niet zo vreselijk arrogant hihi… geef toch behoorlijk wat geld uit aan een stel schoenen… of wat vind jij Jamie hoort dat juist bij zo’n zaak?

    Comment door FabulousHeidi, March 5, 2012 om 2:24 pm

Plaats een reactie