Switch To Mobile Version

Modetip: Geluk is een jurk door Cécile Narinx

Woensdag 22 februari verschijnt het eerste boek van Cécile Narinx, fervent modejournaliste en natuurlijk (al zeven jaar) de hoofdredacteur van de Nederlandse Elle. ‘Geluk is een jurk’.

Afgelopen vrijdag zat Cécile Narinx in de uitzending van DWDD, op Louboutins van dertien centimeter en gehuld in haar ‘geluksjurk’ van Lanvin, trots te vertellen over haar ‘kindje’ Geluk is een jurk. “Mode lijkt oppervlakkig, maar dat is het niet! En ik zal net zo lang doorgaan totdat iedereen dat snapt”, aldus Cécile.

Met vijftien jaar mode- en bladenervaring bij de Nederlandse Elle heb ik als modemeisje helemaal zin in dit fantastisch klinkende boek. Hierin biedt Cécile ons namelijk een vrolijke blik achter de schermen van de internationale modewereld. Zo heeft ze het over ‘Kaiser’ Lagerfeld, het echtpaar Beckham en proeft ze bij Jan Taminiau de luxe van couture. Daarnaast brengt ze odes aan smaakbepalers als Carine Roitfeld en Suzy Menkes, maar ook aan klassiekers als de LBD, Le Smoking en het Chanel-jasje.

Vanaf 22 februari verkrijgbaar, bestel ‘m bij Bol.com.

1 reactie tot nu toe

  • Ik heb het boek besteld en kan niet wachten totdat het op de deurmat ligt :)

    Comment door T., February 20, 2012 om 2:51 pm

Plaats een reactie