Switch To Mobile Version

Webshop tip: De Schoenenkast.nl

Ben je op zoek naar nét even een ander schoentje dan ‘de rest’, dan is De Schoenenkast misschien de webshop waar je al ja-ren naar op zoek bent.

Tegenwoordig zijn er talloze webshops die je shopverslaving aan kunnen wakkeren, dus pik ik alleen de bijzondere eruit. Zo ook De Schoenenkast, vanwege de aparte high heels die er te vinden zijn tegen een schappelijk prijsje. Kleurrijk, panterprint en lekker hoog zijn de key words.

Het enige nadeel is dat het aanbod (nog) niet al te groot is, maar dat komt doordat de webshop eigenaresse nog maar net gestart is. Een pluspunt daarentegen is dat ze elk model maar achttien keer inkoopt vanuit Amerika, zodat je schoeisel enigszins exclusief blijft. Neem gerust een kijkje.

www.deschoenenkast.nl

2 reacties tot nu toe

  • Aparte shoes, wel weinig keuze inderdaad. Maar ik ga ze in de gaten houden voor als er nieuwe high heels bijkomen.

    Comment door Tahnee, February 6, 2012 om 10:36 pm
  • Bijzondere service bij DeSchoenenkast.nl. De retourkosten van mijn bestelling waren voor eigen rekening, wat ook duidelijk staat aangeven op de site. Echter staat er niet aangeven (ook niet in de algemene voorwaarden) dat bij retour van de gehele bestelling dat de verzendkosten niet zullen worden terugbetaald. Na hier telefonisch over te informeren is mij zeer vriendelijk, al dan niet schreeuwend beloofd, dat ik toch wel de verzendkosten terug zou krijgen met het verzoek om in de toekomst nooit meer een bestelling te plaatsen…

    Comment door Paulien, February 1, 2018 om 10:38 am

Plaats een reactie