Switch To Mobile Version

Video: H&M introduceert Design Award

H&M kondigde gisteren haar nieuwste initiatief, de H&M Design Award, aan: een wedstrijd gericht op eindejaarsstudenten van gerenommeerde modeopleidingen verspreid over Europa. Bekijk de video!

Eindejaarsstudenten van veertien opleidingsinstituten in zes landen doen mee. Ook Nederland is van de partij met twee scholen; het ArtEZ Institute of Arts in Arnhem en AMFI in Amsterdam. De winnende collectie zal op 1 februari 2012 gepresenteerd worden tijdens de Mercedes-Benz Fashion Week in Stockholm. Daarnaast ontvangt de winnaar maar liefst €50.000 en de mogelijkheid om later dit jaar een deel van de collectie te verkopen in geselecteerde H&M winkels.

Bekijk onderstaand de video, waarin je alles ziet over deze spannende modecompetitie en de gedachte erachter. Erg leuk!

Vanaf 13 januari is de wedstrijd online te volgen op designaward2012.hm.com.


2 reacties tot nu toe

  • Ik had dit nieuws ook al vernomen van H&M. Ben benieuwd wie er gaat winnen. Las net ook je blog over dat jongeren te rijk zijn, leuk stukje! Maar wellicht komt het dat iedereen tegenwoordig op internet koopt met internetprijzen en dat ze daarboven komt ook nog is het nieuwe principe van de kortingscode!

    Op E-Kortingscode.nl kan iedereen zijn/haar algemene kortingscode vermelden en/of gratis knippen en plakken, zo bespaar je binnen seconden zo snel veel geld! Leuk principe om bekend aan de wereld te maken dacht ik zo!

    Blog vooral zo door, thnx xx

    Comment door Kortingscode, January 18, 2012 om 3:11 pm
  • Leuk initiatief en mooie mogelijkheid voor de winnaar om grootse dingen te doen.

    Comment door ShopFISH, February 21, 2013 om 3:13 pm

Plaats een reactie