Switch To Mobile Version

Trish Summerville voor H&M

Trish Summerville, de vrouw achter de kleding van de film The Girl With The Dragon Tattoo, introduceert de Millennium look bij H&M.

De film was de Engelse verfilming van het eerste boek van de Millennium trilogie (moet ik nog steeds een keer lezen). Geheel in de stijl hiervan heeft de creatieve Trish een collectie ontworpen voor het Zweedse kleding concern. De lijn bestaat uit dertig verschillende stoere items, waaronder leren jacks en broeken, hoodies en gescheurde denims.

De collectie zal op 28 november eerst te verkrijgen zijnbij Colette in Parijs. Daarna is de kleding vanaf 14 december wereldwijd verkrijgbaar. Op de Divided afdeling, maar ook online. Dat je het even weet.

www.hm.com

En nóg een:

1 reactie tot nu toe

  • Wauw dat is echt iets voor mij! Ik ga het in de gaten houden! Super

    XO, Carmen

    Comment door Carmen, October 26, 2011 om 5:17 pm

Plaats een reactie