Switch To Mobile Version

Zondag filmtip: One Day

Van de week One Day wezen kijken in de bioscoop en nu vind ik dat jij dat ook moet doen, want: goede film.

Hoewel je met een rotgevoel de bioscoopzaal uitloopt, is One Day absoluut de moeite waard. De film vertelt het verhaal van Dexter (Jim Sturgess) en Emma (Anne Hathaway) die elkaar op jonge leeftijd ontmoeten en de rest van hun leven niet uit het oog verliezen. Moraal van de film? Koester het leven en draai niet te lang heen om de (ware) liefde. Bekijk een voorproefje:

Ik krijg weer een brok in m’n keel nu ik erover schrijf en de trailer nog eens heb bekeken. One Day, vanaf nu in de biooscoop.

1 reactie tot nu toe

  • Wat een geweldige tip! <3

    Dit lijkt me een prachtige film! Ik wil zeker naar de bios!

    Comment door Kim, October 9, 2011 om 11:41 am

Plaats een reactie