Switch To Mobile Version

Nooit meer de verkeerde jeans met Levi’s Curve ID

Ken je dat? Bloed, zweet en tranen in een pashokje op zoek naar de perfecte jeans? Bij de benen te wijd, maar bij de heupen prima, of andersom. Met Levi’s Curve ID is dat verleden tijd.

Vorig jaar introduceerde Levi’s de Curve ID. Een jeans concept om altijd de passende denim te vinden. Want volgens Levi’s draait het maar om één ding: meten is weten. Na 60.000 vrouwen met 3D body scans te hebben onderzocht en geanalyseerd, paste Levi’s de maatvoering van haar jeans aan. Curve ID heeft drie verschilende fits waaronder Slight, Demi en Bold in verschillende wassingen.

Zelfs voor mijn mega dijen, oversized kont en smalle korte kuiten bestaat er een goed zittende jeans. Dat lukt jou ook. Doe de Levi’s Curve ID jeans quiz en vind de perfecte jeans! Klik hier.

Klinkt als muziek in de oren, niet? Daarom is het handig dat je even de Facebook pagina van Levi’s ‘liked’ om altijd op de hoogte te blijven van jeans noviteiten en acties rondom de Curve ID jeans. Like Levi’s Curve ID hier! Al is het alleen maar om op de hoogte te zijn van Levi’s coole evenementen.

3 reacties tot nu toe

 • De laatste tijd maak je alleen maar reclame op je blog.. Best irritant eigenlijk, ik weet nog de tijden dat je super grappige collums schreef about your every day life.. En nu is het non stop advertising.. What happend??
  Goeie tijden waren dat..

  Comment door Tess, September 22, 2011 om 9:11 am
 • Ze zijn geweldig! Heb er drie! Super uitvinding ;)

  Comment door Femke, September 22, 2011 om 9:45 am
 • Hoi Tess,

  Ik snap je helemaal. Toen je zoveel tekstjes vond op Jamiesblog was mijn site nog kleiner en had ik nog geen fulltime baan. Nu werk ik bij Beau Monde, schrijf ik daarnaast een column voor Nu.nl, hou ik ook Jamiesblog bij en probeer ik ook nog mega veel tv te kijken.

  Mijn site is inmiddels gegroeid tot een ‘echte’ site waar ik geld mee kan verdienen. Zou toch zonde zijn als ik dat laat liggen? Dat al dat harde werken niet wordt beloond? Vandaar dat je de laatste iets meer reclame ziet dan voorheen. Ik kies bovendien alleen voor advertising waar je daadwerkelijk iets aan hebt. Bijvoorbeed deze jeans van Levi’s, het vermindert je tijd in het pashokje en je frustratie voor de spiegel.

  Hopelijk heb je mijn laatste column niet over het hoofd gezien ;) en blijf je nog trouw langskomen op Jamiesblog.

  Groetjes van een hardwerkend meisje…

  Comment door jamievalerie, September 22, 2011 om 10:27 am

Plaats een reactie