Switch To Mobile Version

Glamour nodigt je uit: ontbijt @ National Glamour Day

Dit jaar gaat de National Glamour Day wel heel spectaculair van start. Namelijk met een ontbijt voor 1000 lezeressen op het Leidseplein in Amsterdam. Ben je erbij?

Dit jaar valt Glamour’s National Glamour Day op zaterdag 1 oktober, waarbij je van harte welkom bent bij een glamorous ontbijt dat om 8.30 plaatsvindt (tot 10.00 uur) op het Leidseplein. Onder het genot van een glaasje champagne en een muzikale verrassing geniet van je van deze spectaculaire kick-off.

Hoofdredacteur Karin Swerink over de nationale Glamour dag: ‘Ik verheug me er enorm op om samen met alle Glamourlezeressen te ontbijten op het Leidseplein. Het vooruitzicht dat we daarna met zijn allen flink gaan shoppen, maakt het modefeest helemaal compleet.’

Daarna flink spenden, want op vertoon van de onderstaande Glamour ontvang je maar liefst 20% korting in meer dan 2050 winkels. Uren de beste route uitstippelen hoeven is verleden tijd, want Glamour heeft daarvoor een handige gratis iPhone app ontwikkeld. Love it. Klik hier voor meer informatie.

1 reactie tot nu toe

  • Woehoe leuk leuk! Ik ben erbij

    Comment door Manon, September 13, 2011 om 11:55 am

Plaats een reactie