Switch To Mobile Version

Leuk te volgen op Twitter top 10

Een poosje terug tipte ik al wie cool is om te volgen op Twitter. Maar de ene Twitteraar na de andere krijgt een terugval of sommige Twitteraars bloeien plots op. Hoog tijd dus voor een update: de Twitter must follow top 10!

Rommel je graag rond in de wereld van fashion, media, entertainment en glamour? Dan hier een top tien van Twitteraars die je moet volgen en misschien nog wel belangrijker: waarom. Komt-ie.

1. @JamesWorthy Omdat deze opkomende schrijver humor heeft. Zodra James heeft getwitterd, scroll ik altijd even omlaag om zijn zinnen rustig door te lezen. Het is net een microboek, maar dan online. Check ook zijn boek James Worthy.

2. @BeauMonde_NL Omdat ik bij dit fantastische blad werk: hét glamourblad van Nederland! De laatste backstage updates uit glamourland, redactieperikelen en beautytips komen voorbij.

3. @CommeDesLeroi Omdat Leroy de leukste modeblogger van Nederland is. Daarnaast is Lee m’n homie en staat hij voor eerlijkheid op Twitter.

4. @TessvanDaelen Omdat deze modejournaliste altijd rap het allerlaatste mode- dan wel glamournieuws levert. Tess werkt voor modebladen als LINDA. mode, Elle, Esquire en Grazia.

5. @DannyPost72 Omdat de bio van Grazia redacteur Danny al overtuigend genoeg is: “Istanbulfreak, showbizzjunkie, deeltijd-Turk, rommelmarktaddict, knuffelbitch, allround trashionisto.”

6. @moniquevanloon Omdat journaliste Monique van alle markten thuis is: nieuwe media, mode, culinair en muziek. Love her tweets!

7. @MichouBasu Omdat Michou geen blad voor de mond neemt en mode- en beautyjournaliste is voor de Telegraaf. Dat is sowieso heel cool.

8. @AlainClark Omdat ik fan van ‘m ben en hij door dit blogje misschien wel wat meer gaat twitteren. Als hij twittert (wat dus vaker kan) zijn ‘t altijd toptweets. Dat dan weer wel.

9. @AT5 Omdat je áltijd moet weten wat er gaande is in Amsterdam. Bovendien pittige, nuttige nieuwtjes. Bijvoorbeeld dieren die weer eens ontsnapt zijn uit een dierentuin. Laatst nog een gele Britney Spears slang gespot in mijn buurt (!). Dat soort dingen moet je op tijd weten.

10. @CosmoSacha Omdat ik Sacha heel leuk vind, vind jij vast ook. Ze runt de beauty- en mode-afdeling van de Cosmpolitan en is bovendien retegrappig. Lijkt me genoeg.

Mij volg je natuurlijk al, toch? @jamiesblog Volgende maand weer een nieuwe top 10!

1 reactie tot nu toe

Plaats een reactie