Switch To Mobile Version

Warme kleuren in Zara's wintercollectie

Ik ben helemaal klaar met die slonzige sale items. Inmiddels is alleen de lelijke vodjes over en heeft elk kledingstuk wel foundation aan de kraag of zweet bij de oksel. Tijd voor nieuw spul. Zara’s wintercollectie bijvoorbeeld.

Aangezien de zomer zo ongeveer achter de rug is en de winter enigszins doorkomt heb ik best zin in al die herfstachtige kledingstukken. Gloednieuwe wintercollecties, kom maar door! Wat jij? Onderstaand de preview.

4 reacties tot nu toe

 • Mooie kleuren idd! H&M zit nu ook vol met die kleuren! Laat de herfst maar komen want dit weer in JULI vind ik niks! haha

  Comment door chezzelia, July 26, 2011 om 11:05 am
 • Ja, kom maar op met die herfst. Mooi ook dat rode en de okerkleuren! En tijgerprint natuurlijk haha.

  Comment door Paula, July 26, 2011 om 11:25 am
 • Ik vind dat oker een mooie kleur. Maar dat staat me dus voor geen meter.
  Eigenlijk hoop ik gewoon dat t weer herfst wordt, vind deze ‘zomer’ echt niks…. Ik koop allemaal kleren voor deze zomer en heb 9 vd 10 nog niet eens kunnen aandoen! En dat in juli!

  x
  http://monstrousstyle.blogspot.com

  Comment door Vera, July 26, 2011 om 6:14 pm
 • Wauw, ja! Supermooi. Een keer wat anders dan al die donkere kleuren.X

  Comment door zoë sue, July 31, 2011 om 9:01 am

Plaats een reactie