Switch To Mobile Version

Dagje Knokke? Shop bij Red Valentino's Pop-up store

Van 4 t/m 7 augustus vind je de tijdelijke shop van Red Valentino.

Sprookjesachtig mooi en uiterst creatief: zo zal de pop-up store van het ready to wear merk Red Valentino’s. Sprookjesachtig dankzij het feit dat de store wordt omgebouwd tot serre, het vele wit en een breed scala een bloemen. Flirterige kleding- en accessoiresworden speels geplaatst tussen tuinelementen.

De pop-up store is een samenwerking tussen Red Valentino en Fashion Club 70, en vindt plaats op het Van Bunnenplein in Knokke, België. In de tijdelijke shop wordt een exclusief (voor de rondreizende store!) ontworpen collectie verkocht. De pop-up store reist van Berlijn tot Firenze en van Saint Tropez tot Milaan. Hoe leuk!

Dus, ben je in de buurt, ga dan zeker even langs. Sfeerimpressie onderstaand:

[slideshow include="7453,7454,7455,7456,7457"]

1 reactie tot nu toe

  • Wat mooi! <3

    Comment door Paula, July 6, 2011 om 3:29 pm

Plaats een reactie