Switch To Mobile Version

Hebben: modenummers Harper's Bazaar UK en US

Het liefst koop ik alle buitenlandse modebladen; van de Turkse Vogue tot de Amerikaanse Harper’s Bazaar. Helaas is dat wallet wise niet slim, dus doe ik dat maar niet. Máár: de modenummers sla ik niet over.

In de augustus issues van Harper’s Bazaar vind je alles over de aankomende herfst- en wintermode en de bijbehorende trends. Anna Hathaway siert de cover van Bazaar US en Emma Watson heeft de eer om op de cover te staan van de Engelse variant. Twee stijliconen die van kleine, lieflijke prinsesjes zijn uitgegroeid tot inspirerende stijliconen.

Kijk zelf maar wat je met deze briljante kiosktip doet. Hieronder een voorproefje om op te warmen.

1 reactie tot nu toe

  • Prachtig!

    Comment door Paula, July 6, 2011 om 3:18 pm

Plaats een reactie